Ajax Socket. Все готово до вашого приходу!

Home New products Ajax Socket. Все готово до вашого приходу!
20.02.2019

Новинка від Ajax Systems - розумна розетка Ajax Socket. Стане відмінним доповненням у вашій екосистемі Ajax.

Управління з будь-якого куточка планети

Ваш будинок буде зустрічати комфортним кліматом і затишком цілий рік. Включайте обігрівач взимку, а кондиціонер влітку, запускайте зволожувач повітря і нагрівайте воду для ванни. Все це в кілька торкань у додатку по дорозі додому.

Викриває енергетичних вампірів і захищає від поломок

Крім віддаленого увімкнення і вимкнення приладів розетка дозволяє підраховувати кількість споживаної електроенергії підключеними пристроями. Вбудований світлодіодний індикатор змінює відтінок підсвічування, допомагаючи визначити, яка техніка споживає багато енергії. Socket захищає техніку від раптової поломки через проблеми в електромережі. Якщо напруга занадто висока або, навпаки, низька - розумна розетка вимкне подачу живлення. Додатково розетка оснащена заземлюючим контактом для запобігання ураження струмом, а також шторками, які не дадуть дитині увіткнути в пристрій сторонній предмет.

Практичний дизайн

Socket настільки компактна, що не перекриває сусідні слоти в розетках. Ви зможете використовувати всі роз'єми мережевого фільтра або розгалужувача. Socket можна легко розмістити поруч із блоками живлення будь-якої геометричної форми.

Розумна розетка вже є на складі. Робіть ваші замовлення.

Products from publication
SKU: 000012320
1729 UAH*
in stock
Type: smart socket; Range: up to 1000 m; Radio protocol: Jeweller; Radio frequency: 868 MHz; Dimensions: 65.5x45x45.
Menu
Products catalog
Products catalog